BARO BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULUMUZ ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN’İ ZİYARET ETTİ

21/06/2022

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti. Baro Başkanımız ve yönetim kurulumuzun kendisine nazik ziyareti için teşekkür eden Soner Çetin, üyesi olduğu baronun çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, meslektaşlarımızın her zaman yanında olduğunu ifade etti.   Başkanımız Av. Gökayaz, 11 aylık görev süresindeki çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi.  5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor oyunları düzenlediklerini, 56 Barodan 250 kadın alanında çalışan avukatların katılımıyla iki gün süren “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Panel-Çalıştay”ına ev sahipliği yaptıklarını, Adana Barosunun hayali olan Uyum Bürosunu hizmete açtıklarını  söyleyen Av. Gökayaz, Adana Barosunun 4 bin avukatı ve 650 stajyer avukatıyla büyümeye devam ettiğini kaydetti.    Sohbet ortamında ilerleyen görüşmede kentimiz ve yurttaşlarımızın sorunlarının çözümüne dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bu sezon Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek Çukurova Belediyesi Spor Kulübünün başarısından dolayı Çetin’i tebrik eden Av. Gökayaz,  kente büyük bir heyecan getirdiğini söyledi. Başkan Çetin, Adana’nın kötü olaylarıyla değil, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle anılması için çaba harcadıklarını ifade etti.   Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Neval Yurtdaş ve Av. A. Duygu Özgüven hazır bulundu.