BARO BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ ve YÖNETİM KURULUMUZ TBB BAŞKANI Av. ERİNÇ SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

01/12/2022
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av, İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. İlker Güzel, Av. Ayça Kara Sığırcı ve TBB delegemiz Av. Ceyda Esay Büyükdağ ile 32. Dönem seçimlerinden sonra TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan'ı ziyaret ettiler.
TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük ve TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt'un eşlik ettiği Av. Sağkan, ziyaret esnasında yeniden Adana Baro Başkanlığına seçilen Av. Semih Gökayaz ile kurullarda görev alan meslektaşlarımızı kutladı. Av. Sağkan, Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin meslek sorunlarının çözümü, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ile insan hakları mücadelesi konusunda gösterdikleri çabayı yakından takip takip ettiklerini belirtti.
Sohbet ortamında ilerleyen görüşmede ülke gündemi, mesleki konular hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ziyarette; temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçmesi, yargının bağımsız olması, insan haklarının işlerlik kazanması, hukuk fakültelerinin sayısı, hukuk eğitiminin kalitesi, mesleğin ve meslektaşlarımızın sorunları konuşuldu. Sorunların çözümü noktasında el ele, omuz omuza çalışmaya devam edileceği vurgulandı.
Başkanımız, Av. Sağkan’a misafirperverliği için teşekkür ettikten sonra plaket takdimiyle ziyaret sona erdi.