BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, DİYARBAKIR BARO BAŞKANI AV. CİHAN AYDIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

30/11/2019

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Diyarbakır Baro Başkanı Av. Cihan Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Diyarbakır Baro Başkanı Av. Cihan Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerini şehirlerinde konuk etmekten ötürü mutluluğunu ifade etti. Sohbette mesleğimizi ilgilendiren gelişmeler değerlendirildi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de; Diyarbakır Baro Başkanının ev sahipliğine teşekkür etti.

4 yıl önce katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Av. Tahir Elçi’nin soruşturma dosyasında uzun bir süredir ilerleme kaydedilmediği, dosyada henüz bir şüphelinin dahi bulunmadığı ve soruşturmanın daha fazla uzamasının toplum vicdanını ve tüm hukuk camiasını derinden üzdüğünü dile getirdi.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük tarafından Cihan Aydın’a Adana'nın tarihi yerel ve tarihi eserlerinin basılı olduğu özel tasarım tabak hediye etti.

Ziyaret esnasında; Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş de hazır bulundu.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş ile birlikte Diyarbakır Baro Başkanı Cihan Aydın moderatörlüğünde Orhan Gazi Ertekin, Ali Duran Topuz ve Neşet Girasun konuşmacı olduğu
“Kürt Hak Hareketi ve Avukat Tahir Elçi” paneline katıldı.