BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK TBB’DE YAPILAN 39. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI.

23/09/2019

1. Baro Başkanları Toplantısı, 22.09.2019 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde 80 baronun katılımıyla Özdemir Özok Kongre Merkezi gerçekleştirildi.

Kars-Ardahan Barosunda bu yıl Ardahan Barosunun kurularak faaliyete başlaması, başkan ve yeni kurullarının oluşmasıyla Türkiye’de baro sayısı 80 olarak çalışma yürütecektir.

Toplantının açış konuşmasını Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu yaptı.

Baro başkanlarının güncel ve mesleki konulardaki değerlendirmeleri ile yeni adli yıldan beklentilerle devam etti.

Gündem ana başlığı olan  "Güncel gelişmelerin ve yeni adli yıldan beklentilerin değerlendirildiği" toplantıda Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, görüş, düşünce ve önerilerini paylaştı, son dönemde TBB’nin duruş ve çizgisinin avukatların büyük çoğunluğunun beklentisine uygun olmadığını, bu nedenle sorunların TBB’nin en üst düzeyde yetkili organı genel kurulun olağanüstü toplantıya çağrılarak yapılmasının gerektiğini ifade etti.