BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’TEN, CHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI AV. REMZİ ÜMİT ATAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

15/01/2020

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyemiz Av. Timur Ortatepe ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Av. Remzi Ümit Atay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, ziyaret için teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Meslektaşları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Av. Remzi Ümit Atay, “Sosyal demokratlığın en önemli dayanaklarından biri hukuktur. Havasını soluyup, suyunu içtiğimiz, her türlü imkanından yararlandığımız şehrimize hak ettiği değeri vermek için ilçe yönetimiyle arayışlar içerisindeyiz. Her zaman mensubu olarak onur duyduğum baromla da ortak projeler ve çalışmalarda yer almaya devam edeceğim” dedi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de, Adana'nın her alanda geri kalmışlığına dikkat çekti. Son sel felaketiyle meterekareye düşen 240 metreküp yağış sonrası yaşanan olumsuzlukları ifade etti. Kamusal bir meslek ifa ettiklerini bu nedenle hak, hukuk ve adalet çizgisinde olan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Sohbet şehrin sorunları ve çözümleri hakkında yapılan fikir alışverişiyle devam etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.