BARO BAŞKANIMIZ MÜZİK TOPLULUĞUMUZUN PROVASINI İZLEDİ.

21/11/2017
BARO BAŞKANIMIZ MÜZİK TOPLULUĞUMUZUN PROVASINI İZLEDİ.

Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu çalışmaları kapsamında bu yıl oluşturulan Baromuz Müzik Topluluğu, Baromuzun Reşatbey Hizmet Binasında provalarına devam etmektedir.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatörümüz Av. A. Duygu Özgüven, Baro Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanımız Av. Kahraman Bozkurtlar, dün akşam (Pazartesi)  Baromuz Müzik Topluluğumuzun provasını büyük bir keyifle izlediler.

Müzik Topluluğumuzun provasına topluluk üyelerinden ; Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. İbrahim Emre Ediboğlu, Av. Atacan Arslan, Av. Damla Yürekli, Av. Caner Çelik, Av. Alp Eren Karslı, Av. Görkem Yüksel Çalık, Av. Buluçhan Yıldız, Av. Murat Gülsün, Av. Evin Bağçeci, Stj. Av. Veli Sefil, Stj. Av. Ercan Kılınç, Stj. Av. Bilal Bayraktar, Hukuk Fakültesi öğrencisi Merve Tekin katıldılar. Provada müzik grubunda yer alan meslektaşlarımız ayrı ayrı ve birlikte eserler seslendirerek, repertuar oluşumu başlatılmıştır. Keyifli ve eğlenceli bir ortamda devam eden çalışmaya Baro Müzik Topluluğu üyelerine şan ve enstrüman hususlarında destek olmak üzere eğitmen sanatçı Esat Dilsizoğlu da katılmıştır.

Baromuz Müzik Topluluğunda; bağlama, gitar, ritm üflemeli çalgılar dahil birçok enstrümanla meslektaşlarımız Pazartesi günleri çalışma yapmaktadır.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baromuz bünyesinde böyle bir topluluk oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi; geçmiş yıllarda müziğin farklı alanlarında çalışmalar yapan topluluğumuzun bu dönem içerisinde farklı bakış açısıyla çalıştığını, önümüzdeki Avukatlar Haftası özel bir etkinlikle meslektaşlarımızın huzurlarına çıkmayı planladıklarını, kendilerinin müzik grubumuza büyük önem ve değer verdiğini vurgulamıştır.