BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV. İLKER MENGÜ GAZİLER GÜNÜ TÖRENİNE KATILDI

19/09/2021
BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV. İLKER MENGÜ GAZİLER GÜNÜ TÖRENİNE KATILDI

Baro Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene katıldı.
Törende, Adana Valisi Süleyman Elban, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutan vekili Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber tarafından Atatürk Anıt’ına çelenk sunuldu. Ardından şehitler için bir dakika saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber Gaziler Günü’nün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi derneklerinin başkan ve yöneticileri ile gaziler ve vatandaşlar da katıldı.

#AdanaBarosu #Baro #barolar #GazilerGünü #19EylülGazilerGünü #Adana