BAROMUZ ARABULUCULUK KOMİSYONU ADANA CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÖMER FARUK YURDAGÜL’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

12/09/2019

Baromuz Arabuluculuk Komisyonu, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Arabuluculuk Komisyonu Başkanımız Arb. Av. Badegül Bozkurt Uludağ, Komisyon Üyemiz Av. Esem Yeğit hazır bulundular.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Arabuluculuğun hukuk sistemindeki öneminin giderek arttığını bu kapsamda arabulucular ile birlikte hareket edeceklerini dile getirdi.

Arabuluculuk Komisyonu Başkanımız Arb. Av Badegül Bozkurt Uludağ, arabuluculuk ödemelerinin düzenli hale getirilmesi ve her ödemede arabuluculardan borcu yoktur yazısının istenmesinin çözümü  hususunda Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Arabuluculuk Komisyon Başkanımız görüşmelerin olumlu geçtiğini beyan etti.

Ziyaret, fotoğraf çekim sonrası sona erdi