BAROMUZ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ALDIĞI KUPAYI BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ E TAKDİM ETTİ.

20/01/2020

Baromuz tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen ’5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nda Erkek Voleybol Takımımız kazandığı üçüncülük kupasını Başkanımız Av. Veli Küçük’e takdim etti.

Başkanlık odasında düzenlenen törende konuşan Başkanımız Av. Veli Küçük, meslektaşlarını elde ettikleri başarıdan ötürü kutladı ve üstün başarılar diledi. Adana Barosu olarak kendilerine olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

İnsan yaşamının olduğu her yerde olmaya devam edeceklerini belirten Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, meslektaşlarının başarılarını gördükçe de gururlandıklarını vurguladı.

Erkek Voleybol Takım Kaptanımız Av. Volkan Hüseyin Ertem de; hedeflerinin Antalya’da yapılacak Atatürk Kupası’nda şampiyonluk olduğunu belirterek, “Meslek dışında böyle bir aktivite de başarı sağlamak bizler için önemli. Meslektaşlarımız İle sıkı ilişkiler içerisinde olmamızı sağlayan bu tür organizasyonlarda bize destek veren baromuza teşekkürlerimizi sunuyorum. Takımda yer alan tüm arkadaşlarımın da emeklerine ve yüreklerine sağlık” dedi.

Voleybol Takımımızda Av. Volkan Hüseyin Ertem, Av. Alican Eşitmez, Av. Sefa ün, Av. Alparslan Üresin, Av. İsmet Eşelioğlu, Av. Berat Şimşek, Osman Abamir, Cem Tüsun ve Akın Ölmez yer aldılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün yanı sıra Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. İlknur Önal, yönetim kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi de törende hazır bulundu.