Baromuz ile Özel Adana Uğur Okulları arasında protokol imzalandı

30/11/2021
Baromuz ile Özel Adana Uğur Okulları arasında protokol imzalandı

Özel Adana Uğur Okulları ile Baromuz üyesi meslektaşlarımızın çocuklarına 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde % 40 indirim uygulanması konusunda protokol imzalandı.
Baro Başkanlık makamında yapılan protokol imza töreninde konuşan Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ülkemizin geleceğinin güvencesidir. Eğitim alanında çalışan, emek veren,yatırım yapan herkes bizim başımızın tacıdır. Bu anlamda Özel Adana Uğur Okulları da kısa sürede çok yol katetti. Bugün imzalanan protokol ile meslektaşlarımızın çocuklarına bu imkanı sağlandıkları için teşekkür ederiz.” dedi.
Uğur Okullarının 54 yıllık geçmişi olduğunu ifade eden Özel Adana Uğur Okulları Kurumsal İletişim Müdürü Saniye Şimşek de Adana Barosu ile protokol imzalamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
İmza törende, Uğur Okulları Lise ve İlkokul Müdürü Abdülaziz Birbiçer ve Ortaokul Müdürü Esra Dağgeçen ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Neval Yurtdaş da hazır bulundular.