BAROMUZ, KANAL A VE KOZA TV İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

12/11/2012
BAROMUZ, KANAL A VE KOZA TV İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI
Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, Başkan Yardımcımız Av. Murat LOĞOĞLU, Basın Yayın ve Bilişim Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İmran GÖNEN ile birlikte ortak yayın yapan Yerel Tv'ler Kanal A ve Koza TV'yi ziyaret etti. Ortak yayın yaptıkları binada yöneticileri ziyaret ederek, yeni dönemde yapılması düşünülen hukuk programının içeriğinin belirlenmesi ve işbirliğinin artırılması yönünde değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette televizyon yöneticileri Baro Başkanımız ve yöneticilerine çalışma alanları gezdirildi. Görüşmelerin ardından Başkanımız Av. ÇITIRIK, Başkan Yardımcımız Av. LOĞOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. GÖNEN, televizyon kanalına röportaj verdiler.