BAROMUZ MENSUBU AV.KEREM AYDIN VE AV. H.GÖKÇE ÜSTÜNDAĞ'IN BİRLİKTE HAZIRLADIKLARI “AÇIKLAMALI ANLATIMIYLA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU VE İŞLETMELER” KİTABINI BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’E HEDİYE ETTİ.

02/12/2019

Baromuz mensuplarından Av. Kerem Aydın ve Av. H. Gökçe Üstündağ, Karahan yayınlarından çıkan "Açıklamalı Anlatımıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve İşletmeler " adlı kitabını imzalayarak, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e hediye etti.

Başkanlık makamında meslektaşlarını ağırlayan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarının böyle bir eser ortaya çıkarmasından ötürü gurur duyduğunu ifade etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "Meslektaşlarımın bu genç yaşlarında büyük bir emek harcayarak değerli bir kitap yayımlamış olması takdire şayandır. İnsanoğlu öyle bir varlık ki, çaba harcadıktan sonra her şeyi başarır. Yeter ki azimli ve kararlı olsun. Bu eser, baromuzun kütüphanesinde yerini alacaktır. Başarılar diliyor, kutluyorum" dedi.

Baromuza kayıtlı genç meslektaşlarımız Av. Kerem Aydın ve Av. H.Gökçe Üstündağ da, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e ifadeleri için teşekkür ederek, kitabı Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nu, işbu kanunun nerelerden doğup hayatımızda hangi noktalara sirayet edeceğini açıklamak amacıyla yazdıklarını vurguladılar.

6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu 7 Nisan 2016 günü Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini belirterek, devletin her şeyden önce vatandaşının kişisel verilerini hukuka aykırı şekilde ele geçirilmesine, bunun ticari amaçla kullanılmasının önüne geçilmesine müsaade etmemekle yükümlü olduğunu kaydettiler.