BAROMUZ MENSUBU AV. M. TURAN ÖZER’E MESLEKTE 35. YIL PLAKETİ TÖRENLE VERİLDİ.

15/01/2020
BAROMUZ MENSUBU AV. M. TURAN ÖZER’E MESLEKTE 35. YIL PLAKETİ TÖRENLE VERİLDİ.

Baromuzun mensubu Av. M. Turan Özer’e meslekte 30. ve 35. Yıl plaketleri Başkanlık odasında düzenlenen törenle verildi.

Mazereti nedeniyle yapılan toplu törene katılamayan meslektaşımıza plaketlerini Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av. M. Ziya Yergök tarafından takdim edildi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada çok değerli birikimleriyle avukatlık mesleğine katkıda bulunan ve bu uğurda meslekte 37 yılı geride bırakan meslektaşımızı kutladı, kendilerine sağlıklı ve başarılı günler diledi.

Av. M. Turan Özer de, baromuzun çalışmalarını takdirle izlediğini, emeklerinden ötürü Baro Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.

Törene Baro Genel Sekreterimiz Av.Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyemiz Av. Timur Ortatepe de katıldı.