BAROMUZ ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV. FARUK KAVUZ’U ESKİ ADLİYE BİNASINDA YAPILAN CENAZE TÖRENİYLE EBEDİYETE UĞURLADIK

23/11/2021
Baromuz üyesi Av. Faruk Kavuz, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 56 yaşında hayata veda etti. Genç yaşta kaybettiğimiz merhum meslektaşımız için eski adliye (Taş Bina) binasında cenaze töreni düzenlendi.
Törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Gül Yalçın Aslan, TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Mustafa Çinkılıç, TBB Delegelerimiz Av. Veli Küçük, Av.Kezbannur Aksu, merhum meslektaşımızın ailesi, meslektaşlarımız, dostları ve adliye çalışanları katıldılar.
MESLEKİ DİSİPLİNİNİ ÖRNEK ALDIĞIMIZ BİR MESLEKTAŞIMIZDI
Törende bir dakikalık saygı duruşu ve merhum meslektaşımızın özgeçmişinin okunmasından sonra Adana Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, duygu dolu konuşma yaptı.
Av. Gökayaz, “Bugün çok değerli bir meslektaşımızı ebediyete uğurlamanın acısını yaşıyoruz. Av.Faruk Kavuz, hayat dolu, İş disiplini mükemmel, mesleğini de kusursuz bir şekilde ve ciddiyetle yapan bir insandı. Baromuz üyesi çok sayıda stajyer avukatın yetişmesine, bu yönüyle de hukuk ve yargı camiasına katkı sağlayan önemli bir isimdi. Bu özelliklerinden dolayı kendisini hep örnek aldım. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Baromuz üyesi birçok meslektaşımız var. O da baromuzun Dicle mezunları kuşağından olan bir ismiydi. Çok güzel anılar, dostluklar bıraktı geride. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Seni çok özleyeceğiz Faruk abi… “ dedi.
Baromuz üyesi Av. Mesut Yeşil de duygularını paylaştı. Av. Yeşil, “Bugün zor bir görevi ifa ediyoruz. Meslek hayatımız sürecinde zor dosyaları birbirimizle istişare ederdik. Çevresine umut, enerji ve prensipleriyle örnek bir insandı. Yaşamı boyunca kimseyle sorunu olmayan biriydi. Erken yaşta yitirdik. Hakkım varsa helal olsun. Uğurlar olsun. Tüm dostlarıma başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.
Erken yaşta kaybettiğimiz merhum meslektaşımızın cenazesi törenin ardından Kabasakal mezarlığına defnedildi.
Semih Gökayaz Neval Yurtdaş @ilkermengu Erkan Çetin Duygu Özgüven