BAROMUZDA 7 MESLEKTAŞIMIZ TÖRENLE AVUKATLIK MESLEĞİNE ADIM ATTI

01/10/2022
BAROMUZDA 7 MESLEKTAŞIMIZ TÖRENLE AVUKATLIK MESLEĞİNE ADIM ATTI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan İdil Güleç, Afife Asya Yalçın, Ali Hakan Karamık, Emine Beyza Eren, Sadık Kaan Talaz, Gökberk Yücel ve Enes Ünsal törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Başkanlık makamında geniş katılımla gerçekleşen törene Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Neval Yurtdaş, Av. İlker Güzel, Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Ayşe Duygu Özgüven, meslektaşlarımız, aileler ve ruhsat alacak meslektaşlarımızın staj yaptıkları büro avukatları katıldı.

Av. Önenli, heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı ruhsat töreninde yaptığı konuşmada, meslektaşları ve aileleriyle buluşmaktan duyduğu sevinci paylaştı. Meslektaşlarının bugünlere gelmesinde emeği olan aile bireylerine, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşan büro avukatlarına teşekkür eden ve meslektaşlarını kutlayan Av. Önenli, “Bugün aramıza katılacak meslektaşlarım ile Baromuz daha da güçleniyor. Meslektaşlarım bugünden itibaren yalnız kendilerini değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edecektir. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.” dedi

Ruhsatlarını alan meslektaşlarımız duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Meslektaşlarımıza cübbeleri ailelerin gururulu bakışları altında; Av. Ümit Büyükdağ, Av. Caner Korkmaz, Av. Hakan Tahtacı, Av. Nazlıcan Şahinalp Tahtacı, Av. Rojbin Özbiçer, Av. İsmail Demirdüzen, Av. Yusuf Özer, Av. Sendif Tandoğan ve Av. Mustafa Kemal İçeli tarafından giydirildi.