BAROMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE 5 MESLEKTAŞIMIZ AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

02/12/2022
BAROMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE 5 MESLEKTAŞIMIZ AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Murat Bulca, Orhan Fırat, Menekşe Bıyıklıoğlu, Emre Çanak ve Melis Yaren Keskin’e Başkanlık makamında düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Neval Yurtdaş, Av. Ayça Kara Sığırcı, Av. İlker Güzel, Av. Timur Ortatepe, meslektaşlarımız, aileler ve davetli törende hazır bulundular.
Avukatlık mesleğinin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Başkanımız Av. Semih Gökayaz, konuşmasında şunları söyledi; “Ülkemizin şartları zor. Türkiye’de adalet aramak zor. Avukatın bilgili, çalışkan ve donanımlı olmasının yanında cesur, inatçı ve sabırlı olması gerekiyor. Bu anlamda bugün aramıza katılan meslektaşlarımın görev ve sorumluluklarını meslek yaşamları boyunca bihakkın yapacaklarına inancım tamdır. Aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Meslektaşlarımıza yeminlerinin ardından cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları Av. Veysel Güler, Av. Eda Acıcan Öztürk, Av. Hakan Tamgüç, Av. Seda Sertdemirel, Av. Nesrin Kaçar ve Av. Fama Nur Akıncı tarafından giydirildi. Meslektaşlarımız ruhsatnamelerini Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ın elinden teslim aldılar.
Avukatlığa İlk adımlarını atan meslektaşlarımız söz alarak, katılımcılarla duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Tören, Baromuzun 100. Kuruluş Yılına özel yaptırdığı rozetler ruhsat alan meslektaşlarımızın cübbelere takılmasıyla sona erdi.