BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

14/01/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

Baromuzda staj evrelerini başarıyla tamamlayan Miray Yıldız Özkan, Ezgi Parlatır ve Esra Büşra Yüce’ye düzenlenen törenle ruhsatları verildi.

Geniş katılımla yapılan tören, Başkanlık odasında gerçekleştirildi.

Törene Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Sinem Tanrısınatapan, Adana Adliyesi Ek 1 Ön Büro Yazı İşleri Müdürü Hasan Şimşek, İdari İşler Müdürü Cafer Fırat, Arşiv Müdürü Yavuz Coşkun, 1. İcra Müdürü Necla Özkan, Müdür Yardımcısı Işılay Ilgaz, Sedat Korkmaz, 1. İş Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Ayla Avşar, 14. Asliye Ceza Mahkemesi Müdürü Sıdıka Güray ve Salih Abuş, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü) ile meslektaşlarımızın ailesi, avukatlar ve sevenleri katıldılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada, mesleğe yeni başlayacak avukatları, aileleri ve staj yapılan büro avukatlarını kutladı.

Savunma mesleğinin temsilcisi olmayı hak etmenin zor olduğunu ifade eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına keyifli ve bol kazançlı meslek hayatı dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardından Baro Başkanımız Av. Veli Küçük meslek yemini eden genç meslektaşlarına ruhsatnamelerini takdim etti.

Meslek yemini ederek cübbe giyen genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Ömer Burukan, Av. Mustafa Yalçın Özen, Av. Ayhan Kılıç, Av. Osman Gögüs, Av Tolga Kılınç, Av. Serhat Eskiyörük, Av. Vecihi Yamanyılmaz ve Av. Tolunay Toybukoğlu giydirdi.