BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

04/04/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Mithat Can Yalman, Mustafa Bilgin Delibaş ve Aslı Nur Uysal salgın hastalık koronavirüsten ötürü farklı günlerde düzenlenen ve sosyal mesafe de gözetilerek Başkanlık makamında yapılan törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına emeği geçen aileleri, büro avukatlarını ve kendilerini kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı diledi. Genç meslektaşlarının başarılı bir Avukat olacaklarına inandığını belirtti.

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise Ruhsatlarını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün elinden alan genç meslektaşlarımız da baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Av. Nihan Turan ve Av. Bedirhan Tuna Yıldız tarafından Avukatlık cübbeleri giydirilen meslektaşlarımız, mesleğe ilk adımlarını attılar.