BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

2063 görüntülenme
05/06/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Av. Elif Şeyma Tepeli ve Av. Hüseyin Akdeniz salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe ve izolasyon kuralları gözetilerek Başkanlık odasında düzenlenen törenle ruhsatnamelerini aldılar.

Başkanımız Av. Veli Küçük bugün genç meslektaşımız Av. Hüseyin Akdeniz’e, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz da 1 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleşen törende Av. Elif Şeyma Tepeli’ye törenle ruhsatnamelerini takdim ettiler.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, genç meslektaşlarına emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını ve kendilerini kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı dilediler.

Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını Başkanımız Av. Veli Küçük ve Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz’ın elinden alan genç meslektaşlarımız da baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini TBB Delegemiz Av. Ümit Büyükdağ ve Baromuz mensubu Av. M. Ali Önal giydirdi.

Tören sosyal mesafeli fotoğraf çekimi ardından son buldu.