BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.

02/07/2020
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI.
Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Av. İmran Taş. Av. Ezgi Civan, Av. Mehmet Ali Dinibütün ve Av. Şule Aydemir salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe ve izolasyon kuralları gözetilerek Başkanlık odasında farklı günlerde düzenlenen törenlerle meslek yemini ederek, avukatlığa adım attılar.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, genç meslektaşlarını, ailelerini ve büro avukatlarını kutlayarak, başarılı, keyifli bir meslek yaşamı dilediler.
Avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatlarını alan genç meslektaşlarımız da, ailelerine, baromuza ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. İlknur Önal Tarkan, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Mert Kuşdemir, Av. Nevzat Elçi ve Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Erkan Çetin'in de hazır bulunduğu törenlerde genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Semih Gökayaz, Av. Bekser Barcı, Av. Mustafa Varol Güner ve Av. Selahattin Yakın giydirdi.
Tören sosyal mesafeli fotoğraf çekimi ardından son buldu.