BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

16/06/2022
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Başkanlık makamında düzenlenen ruhsat töreniyle   Yağmur Yalçın, Cengizhan Dilli, Mehmet Erhan Çakay, Muhammed Şamil Çetinkaya ve Selvi Demiryürek meslek yeminlerinin ardından ruhsatlarını giyerek avukatlık mesleğine adım attılar.  Ruhsat alan meslektaşlarımıza ailelerin gururlu bakışları altında cübbeleri Av. Meltem Demirdüzen, Av. Esma Öngüç, Av. Nihan Çetinkıran ve Av. Hacer Çukur tarafından giydirildi.  Başkanımız Av. Semih Gökayaz, burada yaptığı konuşmada, “Bugünlere gelmenizde emeği ve katkısı olan başta ailelerinize ve büro avukatlarınıza Adana Barosu adına teşekkür ediyorum.  Ülkemizde hak ve adalet arayışı zor. Bu zorluğu çok çalışarak, sabırla ve inatçı olmanız halinde yeneceğinize inancım tamdır. Bugünden itibaren yalnız kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceksiniz. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Mesleğinizde başarılar diliyorum.” dedi.  Törende ruhsatlarını teslim alan avukatlar ve büro avukatları, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

MEHMET ERHAN ÇAKAY’A ANLAMLI HEDİYE  Tören esnasında Mehmet Erhan Çakay’a, babaannesi Anne Baba Okulu 1. Sınıftaki başarısından dolayı kendisine hediye edilen Atatürk rozetini torunun cübbesine takıp, tebrik etti.    Törende Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V.Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Özcan Delihasan, Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Nevzat Elçi, Av. Erkan Çetin hazır bulundular.