BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

16/05/2018
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI YAŞANDI

Baromuza kayıtlı stajyer avukat Ömer Kurnaz, düzenlenen törenle ant içerek avukatlık mesleğine ilk adımını attı.

Başkanlık makamında düzenlenen Ant İçme Töreni’ne Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Hasan Alkan, yakınları ve meslektaşlarımız katıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşına ruhsatını takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşımın başta ailesi olmak üzere kendisine emek ve destek veren büro avukatı Hasan Çetin'e de kutluyorum.
Zor ve bir o kadar onurlu bir mesleğe adım atıyorsun. Son dönemde hukukun üstünlüğüne olan ihtiyaç giderek artmaktadır. Biz avukatlar zaten mücadele etmek, verilmeyen hakları aramak, savunmak ve bu hakların elde edilmesini sağlamak üzere görev ifa ediyoruz. Hukukun kendine özgü ve evrensel nitelikleri vardır. Yüzyıllar içinde ve uzun mücadeleler sonucu oluşan bu nitelikler, kişiye göre değişmez ve herkese eşit uygulanmak zorundadır. Size başarılı ve keyifli bir meslek yaşamı diliyorum.
Sizin meslek etiği ve kurallarına bağlı kalacağınıza inancım tamdır " dedi.
Genç meslektaşımıza cübbesini Av. Hasan Çetin giydirdi.