BAROMUZDAN LÖSEV ZİYARETİ SONRASI ANLAMLI ÇAĞRI

08/11/2019
BAROMUZDAN LÖSEV ZİYARETİ SONRASI ANLAMLI ÇAĞRI

“MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM”

LÖSEV Adana İl Koordinatörü Sevtap Öz ve LÖSEV Aktif Üyesi Buğse Güler Harmanda, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü makamında ziyaret ederek, görüştüler.

Ziyaret esnasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Mert Kuşdemir hazır bulundular.

Görüşmede LÖSEV Adana İl Koordinatörü Sevtap Öz ve LÖSEV Aktif Üyesi Buğse Güler Harmanda lösemili hastalar için Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ten “MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM” sloganlı bir farkındalık videosu isteğinde bulundu.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yaptığımız çağrı ile başta meslektaşlarımız olmak üzere herkesin bu duyarlılığı göstereceğinden eminim. Bu zincirin halkası bize Gaziantep Barosundan geldi, biz de Çanakkale Barosunu zincire ve çalışmaya destek vermeye çağırıyoruz.” dedi.

LÖSEV yetkilileri de göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Başkanımız Av. Küçük’e teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret sonrasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e 2020 yılı “ Mustafa Kemal Atatürk” posterli takvim hediye edildi, ardından toplu fotoğraf sonrası ziyaret sona erdi.