BAROMUZUN BU YIL ALTINCISINI DÜZENLEYECEĞİ '5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI'NIN KURA ÇEKİMİ YAPILDI.

19/12/2017

BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK:
"SPOR OYUNLARIMIZ KENTİMİZE ZENGİNLİK KAZANDIRIYOR"

Baromuzun ev sahipliğinde bu yıl altıncısının düzenleneceği ve Türkiye'nin birçok barosundan toplam 16 takımın katılım talebinde bulunduğu "5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları"nın futbolda kura çekimi yapıldı.
Açılış maçının 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda gerçekleşeceği, 16 Baro takımının katılacağı turnuva, 4-7 Ocak 2018 tarihleri arasında Kayhan Kaynak ve Muharrem Gülergin sahalarında oynanacak.
Kura çekimi Baro Başkanlığı odasında, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Saymanımız Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi, Spor Komisyonu Başkanı Av. Hasan Çetin, Spor Komisyonu üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Spor oyunlarında Barolar arası Erkek Voleybol ve Kadın Voleybol branşlarında da mücadeleler yapılacaktır.

5 Ocak 2018 Cuma günü de katılan tüm takımlar için Adana Barosu Tesislerinde gala gecesi yapılacak.

"ADANA ADINA ZENGİNLİK"

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, oyunların Adana adına bir zenginlik olacağını, kentin tanınmasına ve güzelliklerinin anlaşılmasına da önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.
Av. Küçük, Barolar arası Spor Oyunları'nın dostluk, barış ve birliktelik adına önemli bir proje olduğunu belirterek, "Başta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğümüz olmak üzere, organizasyona katkı veren tüm kurumların temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü anısına bu yıl altıncısını düzenleyecekleri "5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları" kapsamında hedeflerinin, barolar arasında dostluk, dayanışma ve paylaşmayı geliştirmek olduğunu da vurguayan Av. Küçük, " Turnuvamıza katılan tüm baro takımlarımıza başarılar diliyor, karşılaşmaların Fair-Play ruhu içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Kent dışından gelen ekiplerin konaklaması, ulaşım, yemek, çevre gezileri ve diğer ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız. Baro olarak, etkinliklerimizi devam edecektir" diye konuştu.

KATILAN TAKIMLAR KİMLER?

Kahramanmaraş Barosu, Kahramanmaraş Borussia, Adana Barosu Çukurova Futbol Takımı, Adana Barosu Futbol Takımı, Adana Barosu Toroslar Futbol Takımı, Bursa Barosu, Gaziantep Barosu Zeugma, Adana Barosu Adonis Futbol Takımı, Adana Barosu Veteranlar Futbol Takımı, İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı, İstanbul Barosu İstanbulls Futbol Takımı, İstanbul Barosu Bosphorus Futbol Takımı, Mardin Barosu Futbol Takımı, Kocaeli Barosu Futbol Takımı, Mersin Barosu Futbol Takımı ve Hatay Barosu Futbol Takımı.
KURA ŞÖYLE OLUŞTU;

İZMİR KÖRFEZ FT - KOCAELİ BAROSU FT ( 1 )
GAZİANTEP ZEUGMA FT - İSTANBUL BAROSU BOSPHORUS ( 2 )
ADANA BAROSU ÇFT - MERSİN BAROSU FENİKS FT ( 3 )