BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. SABAHATTİN GÜMÜŞ ANKARA TREN GARI PATLAMASININ 4. YILINDA DÜZENLENEN ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

10/10/2019

10 Ekim 2015’te Ankara Garı önünde düzenlenen “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’nde patlayan iki bomba sonucu yaşamını yitiren 105 vatandaş için DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve Baromuzun katılımlarıyla Uğur Mumcu Meydanında basın açıklaması yaptı.

Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş’ün katıldığı anma programında basın açıklamasını emek ve demokrasi bileşenleri ile kurumlar adına Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal okudu.

Açıklamanın ardından katılımcılar hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının üzerine karanfil bıraktı.