BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK VE YÖNETİMİMİZ BARO PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

19/08/2019
BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK VE YÖNETİMİMİZ BARO PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe ve Av. Miyesser Erselan Önenli ile birlikte, dokuz günlük Kurban Bayramı tatili dönüşünde Baro personelimizle bayramlaştılar.

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonumuzda yapılan bayramlaşma programında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, personelimize özenli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve onların bayramını kutladı. Av. Veli Küçük, "Hepinizin yaşamının bir bayram sevinci içerisinde geçmesini diliyorum. Bayramlar birlikte güzel oluyor. Biz bir aileyiz. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Çok samimi ve sohbet ortamında geçen bayram kutlamasında pasta ve içecek ikramı yapıldı.