BURSA, İZMİR VE ANTALYA BARO BAŞKANLARI BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

10/10/2019

Bursa Barosu Başkanı Av.Gürkan Altun, İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel ve Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan, Mersin Barosu ev sahipliğinde bugün yapılacak staj eğitim dönemi açılışı öncesi Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü, ziyaret ederek ülke gündemi ve mesleki konularda görüş alışverişinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Timur Ortatepe’nin de hazır bulunduğu ziyaretin ardından Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, konuklarıyla birlikte Mersin’e hareket ettiler.

Mersin Barosu ev sahipliğinde yapılacak staj eğitim dönemi açılışında Adana Barosu, İstanbul Barosu, Ankara Barosu, Gaziantep Barosu, Diyarbakır Barosu, Bursa Barosu, İzmir Barosu ve Antalya Barosu Başkanları sunum yapacaklar.