ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ

18/12/2018

Çağ üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Sami Doğru, Araştırma Görevlisi Yunus Anıl Ay, Araştırma Görevlisi Nilay Soydan ve Hukuk Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi Musa Altun, Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük'ü makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşme esnasında Hukuk Fakülteleri ile İletişim Komisyonu Başkanı Av. Boray Dilik, Komisyon üyemiz Av. Ünsal Bener, Stajyer Avukat Cihan İleri, Stajyer Avukat Hande Eroğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi hazır bulundular.

Sohbette, mesleki sorunlar ve çözümlerinin yanı sıra güncel gelişmeler, yeni açılan hukuk fakültelerinin durumu tartışıldı. Bu noktada açığa alınan Akademisyenlerle, fakültelerde akademik kadronun daha yetersiz hale geldiği bu dönemde yeni hukuk fakültelerinin açılmasındaki endişeler dile getirildi.

Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile geçmişten beri süre gelen Baromuz arasındaki iletişimin devamı konusunda neler yapılabileceğine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Türkiye'de sayısı hızla artan meslektaşlarımızın yaşadığı sorunları bir nebze olsun azaltmak için Mesleğe Giriş ve Mesleğe Kabul Sınavlarının getirilmesinin önem arz ettiği belirtildi.

Konuklarımız, 4 Nisan 2019 tarihinde Çağ Üniversitesi Kurucusu merhum Yaşar Bayboğan'ın anısına düzenlenecek 'Sosyal Medya Hukuku'na ilişkin stajyer avukat ve avukatlarımızın katılması için talepte bulundu.