ÇEVRE VE KENTLEŞME KOMİSYONUMUZ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BİRLİKTE SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY’I ZİYARET ETTİ

28/11/2019

“DOĞAYA SAYGILI BELEDİYECİLİK” PROTOKÜLÜ İMZALANDI

Baromuz Çevre ve Kentleşme Komisyonunuzun üyesi ve Türkiye Barolar Birliği delegemiz Av. İsmail Hakkı Atal, sivil toplum ve meslek kuruluşları temsilcileri ile birlikte Seyhan ilçe Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret ederek, "iklim değişikliği eylem planı hazırlamak ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek, bu konuda mücadele eden STK'ları desteklemek konularını taahhüt ederek "Doğaya Saygılı Belediyecilik” Protokolünü imzaladı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, imza törenin ardından “Paris Antlaşması’nın ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde, 2030 yılına kadar küresel ısınmayı 1,5ºC sınırında tutmak için adil, eşitlikçi, yaşanabilir bir Adana için üzerime düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğime dair taahhüt ederek “Doğaya Saygılı Belediyecilik” Protokolünü imzalıyorum. Adanamıza hayırlı olsun” dedi.