CEYHAN ADLİYESİNİN HAKİM, SAVCI VE AVUKATLARI YEMEKTE BULUŞTU.

29/11/2017
CEYHAN ADLİYESİNİN HAKİM, SAVCI VE AVUKATLARI YEMEKTE BULUŞTU.

Ceyhan Adliyesinde görev yapan hakim, savcı ve avukatlar Ceyhan San Restorantta akşam yemeğinde bir araya geldiler ve günün stresini attılar.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "Yoğun bir tempoda çalışan arkadaşlarımızın tanışması, kaynaşması ve motivasyonu açısından benzer etkinliklerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz ve bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Bugünkü organizasyonda ilçemizde göreve başlayan ve tanışma fırsatı bulamadığımız mesai arkadaşımıza hayırlı olsun deme fırsatı bulduk. Yargını üç unsuru bu vesileyle bir araya geldi.” dedi.

Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç de, bu tür birliktelikleri önemsediklerini belirterek, “Bizler bu tür etkinliklere tüm meslektaşlarımız ile katılmaya önem gösteriyoruz. Baro'nun bu etkinliğine katılan katılan savcı, hakim ve avukat arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek, tür organizasyonların önemli olduğunu vurgulayarak, her zaman meslektaşlarının yanında olduğunu hissettiren Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e, davetimize icabet eden Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Günüç'e, Ceyhan Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Alper Bilgin'e, tüm hakim, savcı ve avukat meslektaşlarına teşekkür etti.

Yemekte; Ceyhan Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Alper Bilgin, İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Ömer Kavili, Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz da yemekte hazır bulundular.