CHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

07/06/2018
CHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili adayları Ayhan Barut ve Osman Berke Duvan 24 Haziran'da yapılacak seçimler kapsamında Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün ev sahipliğinde yapılan ziyarette öncelikli konu seçim ve sandık güvenliği oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Küçük, konuşmasında “Hukuku ve demokrasiyi içselleştirmiş siyasetçiler istiyoruz. Ülkemizin umutlu ve aydınlık günlerine olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz ve aydın sorumluluğumuzu ortaya koyacağız. Değişim ve yenilenme her zaman umuttur.. Halkımızın değişim ve yenilenme umudu sandığa yansıyacaktır.Seçim günü sandıkların güvenli olması için baro olarak üstümüze düşeni yapıyoruz ve her okulda bir avukat bulunduracağız” dedi.

Yapılan ziyaret sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ayhan Barut “Sandık güvenliği ve seçimlerin sağlıklı tamamlanması için herkese sorumluluk düşüyor, baromuza ve avukatlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Saymanımız Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Hasan Alkan ile CHP Heyetinde, Ramazan Atikaslan, Semih Karademir, Nilüfer Korkmaz da ziyaret esnasında hazır bulundu.