ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN’DEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

18/11/2022

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Çetin, sohbet esnasında “Başarılı çalışmalarının yeni dönemde de devam edeceğine inandığım Semih Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
Başkanımız Av. Gökayaz, ziayeretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Av. Gökayaz, “Soner Başkanımızın belediyecilikteki başarılı hizmetleri, meslektaşları olarak bizleri gururlandırıyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Esem Yiğit, Av. Ayça Kara Sığırcı, Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Gürler Gaydan hazır bulundular.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, mesleki konular değerlendirildi, kent sorunları ve çözümleri konuşuldu.
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.