ÇUKUROVA DEMOKRASİ KONFERANSI ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ, BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

12/05/2022

Çukurova Demokrasi Konferansı’nın yerel demokrasi çalışma grubu üyeleri yazar Ayşegül Devecioğlu, Münir Korkmaz, Sema Peynirci ve Serkan Nar, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, 4 Haziran 2022 tarihinde Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapılacak konferansa Başkanımız Av. Semih Gökayaz davet edildi.

Av. Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.

Görüşmede, ülkede yaşanan hak ihlalleri, işsizlik, ekonomik göstergeler ve çoklu baro yasasının ardından yaşanan süreç değerlendirildi.