ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.

27/11/2017
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuki Gelişim Derneği'nin Kadın ve Çocuk Hukuku Komisyonu Üyeleri, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş,  Kadın Hakları Komisyonu Koordinatörü ve Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi'nin yer aldığı görüşmede mesleki konular konuşuldu. Dernek üyeleri; Aslıhan Hamurcu, Bergin Kurul, Sema Selek, Tuğba Akkal, Feride Tuncer ve Burcu Çetin, dernek ve komisyonları adına Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak kadın ve çocuk konulu davalara katılma talebinde bulunuldu. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de bu isteğe olumlu değerlendirerek kısa sürede bu konuyla ilgili iletişime geçeceklerini ifade ettiler.

Başkanlık odasında yapılan çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla yapılan basın açıklamasına katılındı.