ELİZ MİRA İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

17/09/2021
ELİZ MİRA İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Eliz Mira, zamanla yarışan bir SMA hastası. Baro Başkanımız Av.Semih Gökayaz’ı ziyaret eden ailesi, onun tedavisi için yardım kampanyası yürütüyor. Gereken paranın yüzde 65’i toplanmış durumda. Yaşama tutunmaya çalışan minik Eliz Mira’nın annesi Yonca Mert, “Bu hastalığın Türkiye’de tedavisi yok. Tedavi için yurt dışına gitmemiz gerekiyor. Zamanımız azalıyor. Eliz Mira 1.800 gram daha alırsa, tedavi mümkün olmayabilir. Bir an önce Eliz Mira’nın tedavisine başlamak istiyoruz” dedi. Adana Barosu olarak Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “SMA hastalığının dünyada tedavisi var, bu tedavi yöntemi ve ilacı bir an önce ülkeye getirilmelidir. Çocuklarımızın bu hastalığına seyirci kalamayız. Birçok çocuğumuzun tedavisi için hayırseverlerin destekleriyle gerekli yardım toplandı. Şimdi sıra Eliz Mira’da.” dedi. Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz öncülüğünde küçük Eliz Mira için Adana Valiliğinin izniyle düzenlenen kampanyaya omuz verdik. Siz de Eliz Mira’ya yüreğinizi açıp yardım elinizi uzatabilirsiniz.

Akbank IBAN: TR19 0004 6003 3488 8000 2061 98
Alıcı: Eliz Mira Mert Yardım Kampanyası

@elizmira_sma @help_elizmira

#SeninleyimElizMira #ElizMira #ElizMiraSMA #SMA #kampanya #Adana #AdanaBarosu #Baro #barolar #avukat #avukatlar #hukuk #hukukçu