GADİR-İ HUM BAYRAMI KUTLU OLSUN

19/08/2019
GADİR-İ HUM BAYRAMI KUTLU OLSUN

Adana Baro Başkanlığımız, 19 Ağustos akşamı başlayıp, 20Ağustos Salı günü sona erecek olan “Gadir-i Hum Bayramını” yayınladığı mesaj ile kutladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İlimiz farklı dine, farklı kökene, farklı mezhebe mensup insanların kardeşçe, karşılıklı hoşgörü ve saygı içinde birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı ender şehirlerimizden birisidir.
Toplumsal ve kültürel hayatımızda ilimizin inanç ve kültür zenginlikleri arasında önemli bir mukaddes değere sahip olan ve her yıl büyük bir heyecan içerisinde coşku ile kutlanan Gadir-i Hum Bayramını yürekten tebrik ediyoruz.

Yıllar boyu farklı kültür ve inançların bir arada bozulmadan sürdüğü kardeşlik bağımızın pekişmesi ve barış içerisinde yaşama dileği ile Gadir-i Hum Bayramını kutluyoruz.”