GENÇ GİRİŞİMCİLER 3 YILLIK GELİR VERGİSİ DESTEĞİNİN YANI SIRA 1 YIL BOYUNCA BAĞ-KUR PRİMİ ÖDEMEYECEK.

11/06/2018

GELİR VERGİSİ KANUNUNUN MÜKERRER 20. MADDESİ KAPSAMINDA GENÇ GİRİŞİMCİLERDE KAZANÇ İSTİSNASINDAN FAYDALANAN VE MÜKELLEFİYET BAŞLANGIÇ TARİHİ İTİBARİYLE 18 YAŞINI DOLDURMUŞ VE 29 YAŞINI DOLDURMAMIŞ OLANLARDAN, BAĞ-KUR KAPSAMINDA 01.06.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN İLK DEFA SİGORTALI SAYILAN GERÇEK KİŞİLERİN PRİMLERİ, 1 YIL SÜREYLE PRİME ESAS KAZANÇ ALT SINIR ÜZERİNDEN HAZİNE TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.

MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE SAYGIYLA SUNARIZ.

ADANA BAROSU BAŞKANLIĞI