GENÇ MESLEKTAŞIMIZ EBRAR MELEK AYGÜN BAŞKANLIK ODASINDA YAPILAN TÖRENLE RUHSATINI ALDI.

15/03/2019

Staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşımız Ebrar Melek Aygün’e başkanlık odasında düzenlenen törenle ruhsatnamesi takdim edildi.

Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşını, ona katkıda bulunan ailesini ve staj yaptığı büro avukatlarını kutladı, adalete herkesin ihtiyaç duyduğu bu dönemde avukatlara düşen görev ve sorumlulukları hatırlatarak başarılar diledi.

Genç meslektaşımıza cübbesini annesi Av.Serpil Tuncay Aygün giydirdi, ruhsatını Başkan Yardımcımız Av.Sabahattin Gümüş takdim etti.

Törende Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Timur Ortatepe, meslektaşlarımız Av.Himmet Beydoğan, Av.Mustafa Attaroğlu, genç meslektaşımızın ailesi, büro avukatları, sevenleri ve meslektaşlarımız hazır bulundu.