GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTI

29/11/2019

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Fatma Büşra Gökdemir, Miray Göktepe ve Özkan Pekkan’a Başkanlık makamında düzenlenen avukatlığa kabul töreniyle ruhsatnameleri takdim edildi.
Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada “Bugün aramıza katılan genç meslektaşlarımızın mesleğin onuruna ve meslek kurallarına, avukatlık mesleğinin gerektirdiği saygı ve güvene uygun hareket ederek mesleği ifa edeceklerine olan inancım tamdır. Genç meslektaşlarımızın bugünlere gelmesinde gerek eğitim hayatı gerekse staj döneminde emeği geçenlere teşekkür ediyor, meslek heyecanlarının hiç bitmeyeceği bir meslek yaşamı diliyorum.” dedi.
Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Mustafa Attaroğlu, Av. Dinçer İşisağlam ve Av. Nevzat Elçi giydirdi.
Törene, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Timur Ortatepe, Adana Dernekler Masası İl Müdürü Recep Kurtoğlu genç meslektaşlarımızın ailesi, avukat arkadaşları ve sevenleri katıldı.