GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ CİHAN İLERİ VE ERSİN RUMET KARADENİZ TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

11/09/2019

Baromuzda staj evrelerini başarıyla tamamlayan Cihan İleri ve Ersin Rumet Karadeniz, Başkanlık odasında yapılan ruhsat töreninde meslek yeminin ardından cübbesini giyerek avukatlığa adım attılar.

Törene; Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu üyelerimiz;Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Timur Ortatepe genç meslektaşımızın ailesi ve sevenleri katıldılar.

Başkanımız Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmasında, genç meslektaşlarını, ailelerini ve yanında staj dönemi geçirdiği büro avukatlarını kutladı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “Genç meslektaşlarım meslek etiği ve kurallarına bağlı hukuk bürolarında staj dönemlerini tamamladılar. Bugünden itibaren de meslek yaşamlarını aynı şekilde devam ettireceklerine inanıyorum.
Avukatlar, adalete erişimde yurttaşın hak arayışında başlangıç noktasıdır. Bugünden itibaren genç meslektaşım sadece kendisini değil 2900 Adana Barosu mensubu meslektaşını ve Türkiye’de 130 bin avukatı temsil edecektir. Genç meslektaşlarıma başarılar dilerken, maddi – manevi kendisine emek ve katkı sunan ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Genç meslektaşımıza cübbelerini önceki dönem Baro Başkanımız Av. Aziz Erbek, Av. Bedirhan Tuna Yıldız, Av. Boray Dilik giydirdiler. Her iki meslektaşımıza da başarı dileklerini sundular. Genç meslektaşlarının başarılı birer avukat olacaklarına inançlarını dile getirdiler.

Konuşmanın ardından genç meslektaşlarımız da Adana Barosu bünyesinde olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, hak, hukuk ve adalet kavramlarına hizmet edeceği için mutlu olduklarını vurguladılar.