GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ TÖRENLE ARAMIZA KATILDI

08/07/2020
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ TÖRENLE ARAMIZA KATILDI
Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Burak Başdoğan, Elif İdil Şimşek ve Şuayb Vural düzenlenen törenle meslek yeminlerini ederek avukatlığa başladılar.
Başkanlık odasında sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uygun yapılan tören, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Genel sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal Tarkan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Furkan Kılıç, meslektaşlarımız ve ailelerin kısıtlı katılımıyla gerçekleşti.
Genç meslektaşlarımızın avukatlığa kabul törenlerinde konuşan Baro Başkanımız Av. Veli küçük, Adana Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarının başarılı birer avukat olacağına inandığını belirtti.
Avukatlık yeminlerini eden genç meslektaşlarımız da kendilerine emek veren ailelerine, baromuza ve meslek büyüklerine teşekkür ettiler.
Genç meslektaşlarımıza cübbeleri Baromuz mensubu Av. M. Serdar Demirtaş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz ve Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal Tarkan tarafından giydirildi.