HAYATINI HAYBEDEN EMEKLİ HAKİM MURAT DEMİREL İÇİN DÜZENLENEN TÖRENE BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK KATILDI

12/10/2018

2013 yılında Adliyemizden emekli olduktan sonra geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 68 yaşında hayatını kaybeden emekli Hakim Murat DEMİREL için Tarihi Adliye Binası'nda tören düzenlendi.

Törene Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk YURDAGÜL, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali ÇOLAK, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sabri Beytorun, Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, vefat eden DEMİREL'İn yakınları, mesai arkadaşları, Hakim ve Savcı Meslektaşları ile Avukatlar ve adliye personelleri katıldı.

Saygı duruşunun ardından merhumun özgeçmişi okunup, dua edildi.

Törenin ardından Emekli Hakim Murat DEMİREL, Cuma namazının ardından Kabasakal Mezarlığında toprağa verilecek.

Vefat eden Hakim Murat DEMİREL'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dileriz.