HDP ADANA MİLLETVEKİLİ MERAL DANIŞ BEŞTAŞ'TAN, BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'E NEZAKET ZİYARETİ

08/06/2018

HDP Adana Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. HDP İl Başkanı Mehmet Nazım Eriğ ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Salman'ın da katıldığı sohbet esnasında yaklaşan 24 Haziran seçimleri ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı görüş ve düşünceler paylaşıldı.

HDP Adana Milletvekili Beştaş, yeni dönemde Siirt'ten Milletvekili Adayı olduğunu, bu dönem için Adana'da son günü olduğunu belirtip, milletvekilliği sürecinde Baro ile yoğun ve samimi işbirliği ve çalışmalar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük,  24 Haziran seçimlerinin toplumun ayrışmasının ve kutuplaşmasının son bulduğu, ülkemizi bir an evvel olağan günlere götürecek ve halk eğemenliğinin tecelli noktası Meclis iradesinin öne çıkacağı sonuçlar doğurmasını beklediğini ifade etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 24 Haziran seçimleri nedeniyle oluşturulan "Seçim ve Sandık Güvenliği Merkezi" eğitimi kapsamında hazırlanan el kitapçığımızı da konuklarına hediye etti.