İYİ PARTİ KURUCULAR KURULU VE GENEL İDARE KURULU ÜYESİ NİHAL AĞCA BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

23/06/2022

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Nihal Ağca, İl Başkan Yardımcıları Dr. Ercan Atalay, Av. Veysel Yıldız, Üst Kurul Delegesi Murat Arıcıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ünsal, Sibel Çakmak Oğur, Gül Dündar, Mehmet Alkan, İsmail Tanrıverdi ile birlikte, Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı ziyaret etti. Başkanımız Av. Gökayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında ülke gündemi ve güncel konular konuşuldu.

Baromuzun çalışmaları hakkında bilgi alan Ağca, yaz döneminde de sıcağa rağmen sahada olduklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydetti. Ağca, ülkenin içine düştüğü olumsuz tablodan planlı ve programlı çalışılarak çıkılabileceğini belirtti.

Başkanımız Av. Gökayaz, baromuzun çalışmaları hakkında bilgi verip, hak, hukuk ve adalet kavramının önemine değindi. Av. Gökayaz, Ülkede yaşanan hukuka aykırılıklar nedeniyle toplumun adalete güven duymadığını dile getirdi.

Av. Gökayaz, “Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı endeksinde haritada yerlerini bile göstermekte zorlanacağımız bazı üçüncü dünya ülkesinin gerisine düştük. Umarım bir an evvel içine düştüğümüz bu girdaptan çıkarız.” şeklinde konuştu.