KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU YÖNETİCİLERİ BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

02/12/2021
Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) MYK Kadın Sekreteri Döne Gevher, KESK Adana Dönem Sözcüsü Ahmet Aydoğan, Büro Emekçileri Sendikası Adana Şube Başkanı Fatma Sarıoğuz, SES Adana Şube Yöneticisi Haşim Çağrı ve Eğitim Sen Adana Şube Yöneticisi Cemil Özeni, ülke sorunları ve yapılacak ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, sendika temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.
KESK MYK Kadın Sekreteri Döne Gevher, “18 Aralık’ta Diyarbakır ve İzmir’de, 19 Aralık’ta ise İstanbul ve Ankara’da düzenleyeceğimiz “Geçinemiyoruz! Emekten, halktan yana bütçe istiyoruz!” mitinglerine davet ediyoruz.” dedi.
Başkanımız Av. Gökayaz da, “Ülkemiz ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor. Olumsuzluklar birbirini tetikliyor. Adaletin olmadığı bir yerde ekonomiye de güven olmaz. Oluşan ekonomik şartlar sabit ücretle geçinen yurttaşlarımız için de yaşamı zorlaştırmaktadır. Dilerim ülkemiz bu sıkıntılı günleri bir an önce geride bırakır.” diye konuştu.
Ziyaret esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi de hazır bulundu