KESK'E BAĞLI SENDİKALAR

07/07/2020
KESK'E BAĞLI SENDİKALAR
KESK'E BAĞLI SENDİKALAR BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ
KESK’e bağlı sendikalar Baro başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, tüm engellemelere ve Ankara girişinde tüm gece yağmur altında polis ablukasında bekletilmelerine rağmen yürüşlerini tamamlayan başkanlar nezdinde Başkanımız Av. Veli Küçük’e kutlama ziyaretinde bulundular.
Sağlık Sosyal ve Hizmet Emekçileri Sendikası(SES) önceki Adana Şube Başkanı Muzaffer Yüksel, Birleşik Taşımacılık Sendikası Adana Şube Baskanı Tonguç Özkan, Tümbel Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Çelik, Sağlık Sosyal ve Hizmet Emekçileri Sendikası Adana Şube Eş Başkanı Halide İnci, Büro Emekçileri Sendikası Adana Şube Başkanı Fatma Sarıoğuz, Yapı Yol–Sen Adana Şube Üyesi Alaattin Süzer ve Eğitim Sen Adana Şube Başkanı İrfan Doğan’ın katıldığı görüşmede Başkanımız Av. Veli Küçük, konuklarına ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.
Ankara’da savunma adına bir tarih yaşattıklarını belirten Başkanımız Av. Veli Küçük, kent dinamiklerinin bu başarıda kendilerine verdiği güç ve moralin yadsınamayacağını ifade etti. Yarın saat 12.30’da eski adliye binası (taş bina) önünden Baromuz ve meslek odaları ile birlikte düzenleyeceğimiz yürüyüşe ve Atatürk Parkında yapılacak basın açıklamasına davet etti.
KESK’ bağlı Sendikaların temsilcileri de Baroların her zaman yanında olacaklarını ayrıca yarın düzenlenecek ‘Savunmaya Dokunma’ Yürüyüşümüze ve basın açıklamasına da destek olacaklarını ifade ettiler.
Ziyarette Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi de hazır bulundu.