KIRMIZI ŞEMSİYE CİNSEL SAĞLIK VE İNSAN HAKLARI DERNEĞİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ

09/07/2018
KIRMIZI ŞEMSİYE CİNSEL SAĞLIK VE İNSAN HAKLARI DERNEĞİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, barodaki odasında Kırmızı Şemsiye Cinsel Sağlık ve İnsan Hakları Derneği Üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Proje Sorumlusu Asuman Akemoğlu ve Av. Hatice Karaca'nın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Av.Veli Küçük, görüşmede baro ile ortak yapılacak çalışmalar konusunu değerlendirdi.

Asuman Akemoğlu, derneğin, vizyonu, çalışmaları konusunda bilgi verdi.

Görüşmede, Baro İnsan Hakları Komisyonu Başkanı adına Av. Mustafa Çinkılıç, Mülteci Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Selen Berna Ünlüatlı, Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Gülseba Aktaş, Komisyon Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Adli Yardım Komisyonu Üyeleri Av. Cumali Küpeli Av. Maide İncecoy ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Hatice Canhilal hazır bulundular.