MEKTEBİM OKULLARI YETKİLİLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

15/11/2018
MEKTEBİM OKULLARI YETKİLİLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Mektebim Okulları Kampüs Müdürü Abdülaziz Birbiçer, Veli İlişkileri Müdürü Nezir Uce ve Veli İlişkiler Uzmanı Elif Pınar Aybay, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, konuklarına teşekkürlerini ileterek yeniden Adana Baro Başkanlığı görevine seçilmelerinin heyecanıyla çalışmalarını büyük şevkle sürdürdüklerini ifade etti.

Mektebim Okulları Kampüs Müdürü Abdülaziz Birbiçer de, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Okulları hakkında bilgi veren Birbiçer, Türkiye'de her geçen gün büyüdüklerini vurguladı.

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi hazır bulundu.