MESLEKTAŞIMIZ Av. ALİ NACİ GÖKÇELİ'Yİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

30/12/2023
MESLEKTAŞIMIZ Av. ALİ NACİ GÖKÇELİ'Yİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Hayatını kaybeden meslektaşımız Av. Ali Naci Gökçeli için Eski Adliye Binasında (Taş Bina) cenaze töreni düzenlendi.   Törende, saygı duruşunun ardından merhumun kısa özgeçmişi okundu. Merhumun cenaze törenine Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Nevzat Elçi, Baro Meclis Başkanımız Av. Yasemin Tanıır, önceki dönem Baro Başkanımız Av. M.Ziya Yergök ile merhum meslektaşımızın ailesi, sevenleri, avukatlar ve adliye çalışanları katıldı.   Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ailesi ve meslektaşlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, duygu ve düşüncelerini aktardı.  Av.GÖKAYAZ: “İŞ DİSİPLİNİ ve ÇALIŞKANLIĞI BİZE ÖRNEK OLDU”  Baromuzun önceki dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter olarak görev almış Av. Ali Naci Gökçeli’nin  49 yıllık meslek yaşamı boyunca iş disiplininden hiç ödün vermediğini, çalışkanlığı, adalet arayışı, insan haklarına duyarlalığıyla her zaman örnek biri, aynı zamanda da çocukların eğitimine de katkıları olduğunu belirten Av. Gökayaz, "Bir ömür nasıl yaşanır? Bunun en somut örneğini şu anda huzurunda olduğumuz Avukat Ali Naci Gökçeli bize en güzel şekilde öğretti, gösterdi. Kendisinden çok şey öğrendik. Hepimizin başı sağ olsun. Ruhu şad olsun.” dedi.   Baro Başkanımız Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Av. Ali Naci Gökçeli'yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, meslek camiasında çok sevilen ve mesleği boyunca meslektaşlarına her zaman yardımcı bir hukukçu olduğunu dile getirdi.  Stajını merhumun yanında yapan Baro Meclis Başkanımız Av.Yasemin Tanır da duygu ve düşüncelerini ifade etti.  Av. Tanır,  mesleğimizin değerli çalışkan, dürüst ve iyiliksever bir insanını kaybettiğini dile getirdi.  Önceki dönem Baro Başkanımız Av.M.Ziya Yergök de, çok üzgün olduğunu belirterek, "Adana bir değerini ve kanaat önderini kaybetti." dedi. Av. Yergök, meslektaşıyla ilgili yaşadığı bir anısını da nakletti .  Törenin ardından Av. Gökçeli’nin cenazesi Akkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Av.Gökçeli, evli ve üç çocuk sahibiydi.