MESLEKTAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

10/08/2020
MESLEKTAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

“ADANA BAROSU MOBİL UYGULAMA” AKILLI TELEFON PROGRAMI FAALİYETE GEÇTİ.

Adana Barosu mobil uygulamamız akıllı telefonlarda kullanılmak üzere büyük ölçüde tamamlandı.

Baromuz mensubu avukatlar için programladığımız; ajanda, telefon rehberi, baro levhası, mazeretli hakimler, ilanlar, yayınlar, ücret tarifeleri, baro aidat ödemeleri ve hesaplama aracına ulaşabilecek bu uygulama ile meslektaşlarımız bulundukları her yerden işlemleri kolaylıkla yapılabilecektir.

Kullanıcı meslektaşlarımız, cep telefonuna Adana Barosu Mobil Uygulamayı indirdikten sonra “Kayıtlı Kullanıcı” kısmından sicil, T.C. ve Baro Net şifresi ile giriş yaptıktan sonra tüm bilgilere erişim sağlayabileceklerdir.

Baro Net Şifresi olmayan ya da bilmeyen meslektaşlarımız Bilgi İşlem Biriminden şifresini alabilecektir.

Adana Baro Mobil Uygulamamız içeriği ile ilgili bilgiler şu şekildedir;

AJANDA BÖLÜMÜ

Avukatlarımız, Adana Baro Mobil Uygulamaya baronet kullanıcı adı ve şifreleri ile ajanda bölümü üzerinden duruşmalar, arabuluculuk görüşmeleri, tebligatlar, toplantılar, keşif tarihleri ve saatlerini girdikleri taktirde sistem 2 saat önceden hatırlatma yapacaktır.

BARO LEVHASI

Adana Barosu Mobil Uygulama ile levhaya kayıtlı tüm avukat ve stajyer avukatlarımızın iletişim bilgilerine, GSM numaralara, mail adreslerine, büro adres ve büro telefonlarına anında ulaşılabilecektir.

Baro levhasına kayıtlı tüm avukatların ve stajyer avukatların ad ve soyadı üzerinden arama yapılabilecektir.

ADANA ADLİYESİ TELEFON REHBERİ

Adana Adliye Sarayı, Bölge Adliye Mahkemesi, Adana İdare ve Vergi Mahkemeleri Başkanlığı, Ceza infaz Kurumları, Adana Emniyet Müdürlüğü ve Noterlerin telefon rehberi ve rehber üzerinden otomatik olarak arayabilme imkânı sağlanmıştır.

Ayrıca birimlerin adliyedeki blok kat ve oda numaralarına ayrıntılı bir şekilde yer verilmiştir.

ÜCRET TARİFELERİ

Resmi ve tavsiye niteliğindeki asgari ücret tarifelerinin bulunduğu modüldür.

Ayrıca geçmiş yıllara ait ücret tarifelerine de bu modülden erişebilmek mümkündür.

MAZERETLİ HAKİMLER LİSTESİ

Adana Adliyesindeki mazeretli hakimlerin gösterildiği bölümdür.

BİLGİ HAVUZU

Adana Barosu web sayfasında yer alan bilgi havuzu bölümündeki ilanlara anlık erişim olanağı sağlanabilecektir.

ÖDEME

Baro Aidat Borcunun görülebilmesi ve online olarak kredi kartı üzerinden ödeme yapılabilme imkanı sağlanmıştır

YAYINLAR VE E-DERGİ

Baromuz tarafından yayınlanan tüm e-dergilere erişim ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

E-BÜLTEN

Baromuz tarafından yayınlanan tüm e-bültenlere erişim ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

HESAPLAMA ARAÇLARI

Serbest Meslek Makbuzu üzerinden stopajlı ve stopajsız hesaplama imkanı bulunmaktadır.

#adanabarosuçalışıyor #adanabarosu #yenilikçibaro